MAGUNKRÓL

A CUSTODES KFT. által végzett biztonsági szolgáltatás túlmutat a mai magyar vagyonvédelmi vállalkozások tevékenységén. Ennek az eltérésnek többek között az egyik oka, hogy az általunk nyújtott komplex biztonsági szolgáltatás ellátása során folyamatosan figyelemmel kísérjük Ügyfeleink változó veszélyérzetét. Szolgáltatásunk volumenét mindig ehhez az aktuális szinthez igazítjuk. Ezzel elérjük azt, hogy ár-érték arányban mindig a megfelelő szintet tudjuk nyújtani.

Az éppen aktuális szintet kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalata, valamint a szakmán belüli kiterjedt kapcsolataink útján tudjuk teljes biztonsággal megállapítani. A változó veszélyérzettel együtt naprakészen figyelemmel kísérjük Megbízóink technikai – és egyéb minőségi igényeit is. Ennek legfőbb alapja a folyamatos, minőségi és dedikált kapcsolattartás, mely minden esetben a bizalomra épül. A minőség folyamatos fenntartása és állandó fejlesztésének érdekében a vállalkozás teljes spektrumára vonatkozó minőségirányítási rendszert működtetünk.

Ennek keretében magunkat és kollégáinkat folyamatosan képezzük és tájékoztatjuk a biztonság- védelmi piac legújabb híreiről, eljárásairól és azokat Ügyfeleink és a magunk arcára formálva azonnal igyekszünk beépíteni napi munkánkba. Komplex szolgáltatásaink minőségét folyamatos ellenőrzéssel és ezen ellenőrzési tapasztalatok Megrendelőink felé történő transzparens megosztásával folyamatosan javítjuk.

Ügyfeleink életében nem történhet olyan esemény, nem kerülhetnek olyan helyzetbe melyre a Custodes Kft. ne tudna azonnali és biztonságos megoldást kínálni!

CÉGÜNKRŐL

Megalakuláskor olyan vállalkozást kívántunk létrehozni, amely filozófiájában és szolgáltatásaiban egyaránt törekszik a Megrendelőink elégedettségére. Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, amely magas szintű biztonságot teremt és hozzájárul Megbízóink tevékenységének eredményességéhez.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalata és kvalitása a garancia arra, hogy a Megrendelőink igényeit és lehetőségeit ötvözve saját szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal, olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amely a napi munkavégzés során szemmel látható, valamint objektíven kimutatható pozitív eredményeket produkál.

Alapmottónk a komplex szolgáltatás a teljes körű vevői megelégedettség érdekében, ezért a kimagasló minőségi színvonal biztosítása mellett, a tevékenységi körünk a klasszikus vagyonvédelmen túlmutat. Folyamatosan szélesítjük szolgáltatási körünk spektrumát, Megbízó és feladat specifikusan.

IRÁNYELVEINK:

  • Megbízói igények előtérbe helyezése
  • Komplexitásban rejlő többlet szolgáltatás nyújtása
  • Szinergiák révén többlet eredmény
  • Ügyfeleink elvárásainak megfelelő szolgáltatáshoz szükséges megújulás, rugalmasság
  • Garantáltan folyamatos, magas szintű minőség

TEVÉKENYSÉGEINK, SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • Élőerős őrzés
  • Építményüzemeltetés
  • Kintlévőség kezelés
  • Biztonságtechnika
  • Magánnyomozás